Fasadbild av Kungens kurva Shoppingscenter

Kungens Kurva Shoppingcenter hittar du tvärs över gatan från IKEA- varuhuset. Här finns 25 000 kvadratmeter av mode, sport, hemelektronik, mat och allt annat du behöver.

Qatar

Heron City är en destination för shopping, nöje och matupplevelser. Centrumet innefattar butiker, Sveriges största biograf, bowlingbanor, träningsanläggning och en food court.

Bild av omslag på rapport

Som ett pedagogiskt redskap för att underlätta kommande dialog om utvecklingen av handelsfastigheter i Kungens kurva, tog Huddinge kommun tillsammans med fastighetsägarna i Kungens kurva fram Handelsurbanitetsskalan 2017. Detta görs i 10 nivåer där varje nivå beskriver en palett kriterier som kan ligga till grund för kommande utveckling av handelsbyggnader i Kungens kurva.

Hemmet är inte en plats, det är en känsla. Den där sköna känslan som många är så duktiga på att skapa och hela tiden förbättra. Här finns det mesta för dig, ditt hem och din familj: Bygghemma, Folkhemmet, K-Rauta, Kungsängen, Jollyroom och Yoump. Alla känslor under ett och samma tak!

Blommor och krukor på en hylla på Zetas trädgård.

I Kungens kurva hittar du Zetas Trädgård där du kan köpa allt till din trädgård. Från blommor, buskar, träd och växter av alla dess sorter till krukor och prydnadsföremål. Eller varför inte besöka Zetas Trädgårdscafé.

Två personer som går på trottoar med kassar och en bilväg med en bil.

Upptäck ett stort och växande utbud av både shopping och upplevelser

I Kungens kurva hittar du cirka 150 butiker, restauranger, nöjen och upplevelser. Här finns ett stort och växande utbud av butiker och service. För öppettider och mer information, se respektive butik.

Välkommen att besöka Kungens kurva, Sveriges största handelsområde!
För information om öppettider och adresser, besök respektive aktörs webbsida.