Nu satsar Ingka Centres på att bli ett nytt upplevelsecentrum.

Planen var ett nytt shoppingcenter à la Mall of Scandinavia, men nu satsar Ingka Centres i stället på att bli ett nytt, mycket större, upplevelsecentrum, med inredning och mat i fokus. I den första etappen växer centrumet från 25.500 kvm till 55.000 – och byggs ihop med Ikea.

Länk till Fastighetsvärlden

Kungens kurva växer med minst 30.000 kvm

Nu satsar Ingka Centres på att bli ett nytt upplevelsecentrum. Planen var ett nytt shoppingcenter à la Mall of Scandinavia, men nu satsar Ingka Centres i stället på att bli ett nytt, mycket [...]

  • Bild av artisten Liamoo

Kungens kurva dagarna

I år är Kungens kurva dagarna 24-25 september. Företagarföreningen har den stora glädjen att berätta att vi anordnar Kungens kurva dagarna den 24-25 september, klockan 12-16. Omgångens upplaga av Kungens Kurva Dagarna blir [...]