Bilden visar en startbild i film om Förbifart Stockholm

Ny film om läget i E4 Förbifart Stockholm.

I vår nya lägesrapportfilm sammanfattar vi de pågående arbetena i projektet just nu, våren och sommaren 2022.

Se filmen om Förbifart Stockholm på Trafikverkets webbplats.

  • Bild av artisten Liamoo

Kungens kurva dagarna

I år är Kungens kurva dagarna 24-25 september. Företagarföreningen har den stora glädjen att berätta att vi anordnar Kungens kurva dagarna den 24-25 september, klockan 12-16. Omgångens upplaga av Kungens Kurva Dagarna blir [...]

  • Visionsbild av en park omgiven av byggnader

Kungens kurva får sin drottning

Nu närmar sig planerna för Victoria, en ny stadsdel, i Kungens kurva. Balder och KF Fastigheter samäger det joint venture-bolag som skapats för att utveckla den framtida stadsdelen i Kungens kurva. Ambitionen är att [...]