Missa inte helgens Kungens Kurva Dagar 28-29 september

I helgen är det åter dags för evenemanget Kungens Kurva Dagarna. Två proppfulla dagar av fullmatad shopping, uppträdanden och skoj för hela familjen. 

Kungens Kurva Dagarna är ett regelbundet evenemang i Kungens kurva. Nu är det dags igen den 28-29 september.

I Kungens kurva shoppingcenter kan du lyssna till Panetoz och alla barn bjuds på gratis popcorn och ansiktsmålning. På lördag och söndag kommer barnen också att få möta Angry Birds mellan klockan 13.00-16.00.  På söndag utses ”Min lokala hjälte” i Huddinge i samarbete med tidningen Mitti.
Se utförligt program här.

Även Heron City har ett proppfullt program med bland annat Anna Bergendahl och Oscar Stembridge på scen. Här finns också ett spelområde ”Play Zone” med roliga spel och lek för alla åldrar.
Se hela programmet här. 

Kungens Kurva-tåget åker runt i området båda dagar, hoppa på och åk runt Kungens Kurva helt utan kostnad.

Välkommen till Kungens kurva i helgen!

Kungens kurva fortsatt största handelsplats i Sverige

Även i år toppar Kungens kurva omsättningslistan över handelsplatser i landet. Konkurrensen blir dock allt tuffare från den växande e-handeln. Utvecklingen av Kungens kurva till en levande stadsdel ligger därför rätt i tiden. Huddinge kommun utvecklar Kungens kurva till en levande stadskärna med en mix av handel, bostäder, service och kultur

Ny avfart öppnar vid Lindvreten

Natten mellan 30 och 31 oktober 2019 öppnades den nya avfarten till trafikplats Lindvreten Norra från E4/E20 i södergående riktning.Ska du till Kungens kurva och Skärholmen och kommer norrifrån? Välj vänster körfält redan från Skärholmen för att köra av vid nya trafikplatsen Lindvreten Norra.