Missa inte helgens Kungens Kurva Dagar 28-29 september

I helgen är det åter dags för evenemanget Kungens Kurva Dagarna. Två proppfulla dagar av fullmatad shopping, uppträdanden och skoj för hela familjen. 

Kungens Kurva Dagarna är ett regelbundet evenemang i Kungens kurva. Nu är det dags igen den 28-29 september.

I Kungens kurva shoppingcenter kan du lyssna till Panetoz och alla barn bjuds på gratis popcorn och ansiktsmålning. På lördag och söndag kommer barnen också att få möta Angry Birds mellan klockan 13.00-16.00.  På söndag utses ”Min lokala hjälte” i Huddinge i samarbete med tidningen Mitti.
Se utförligt program här.

Även Heron City har ett proppfullt program med bland annat Anna Bergendahl och Oscar Stembridge på scen. Här finns också ett spelområde ”Play Zone” med roliga spel och lek för alla åldrar.
Se hela programmet här. 

Kungens Kurva-tåget åker runt i området båda dagar, hoppa på och åk runt Kungens Kurva helt utan kostnad.

Välkommen till Kungens kurva i helgen!

Vi ses på Business Arena Stockholm!

Vi ses på Business Arena Stockholm! Äntligen dags igen för Business Arena Stockholm. Se till att besöka vårt seminarium under torsdagen där vi lyfter den starka utvecklingen av Flemingsberg. Här ska 60 miljarder [...]

Trafiken leds om i Kungens kurva

Trafiken leds om i Kungens kurva Från fredagen den 13 september leds en del av Modulvägen om och två körfält på Dialoggatan stängs av, ett körfält i vardera riktningen kommer att vara öppet. [...]