Trafiken leds om i Kungens kurva

Från fredagen den 13 september leds en del av Modulvägen om och två körfält på Dialoggatan stängs av, ett körfält i vardera riktningen kommer att vara öppet. I samband med det får några busslinjer ändrade hållplatser.

Framkomligheten i området kan bli begränsad under vissa tider, så som kvällar och helger.

Trafiken leds om eftersom Stockholm Vatten och Avfall lägger nya ledningar och bygger dagvattendammar i området. Arbetet längs Dialoggatan kommer att pågå i cirka ett år. Omledningen startar fredagen den 13 september, men under hela vecka 37 pågår förberedande arbeten.

För dig som åker bil
En del av Modulvägen stängs av och leds om över Ikeas parkering. På en del av Dialoggatan stängs två av fyra körfält av. Det kommer att finnas ett körfält i vardera riktningen.

För dig som åker buss
Buss 707, 710, 737 och 740 stannar inte vid ordinarie hållplats Kungens kurva. De stannar vid en tillfällig busshållplats vid vägen över Ikeas parkering.

Buss 173 mot Skarpnäck, 748 mot Liljeholmen och 865 mot Skärholmen stannar inte vid hållplats Kungens kurva. Resenärer hänvisas till hållplats Månskärsvägen.

Buss 173 mot Skärholmen, 748 mot Södertälje och 865 mot Handen stannar vid hållplats Kungens kurva, observera att hållplatsen har flyttats 20 meter framåt.

För dig som cyklar eller går
Gång- och cykelvägen leds om över Ikeas parkering.

Trafiken leds om i Kungens kurva

Trafiken leds om i Kungens kurva Från fredagen den 13 september leds en del av Modulvägen om och två körfält på Dialoggatan stängs av, ett körfält i vardera riktningen kommer att vara öppet. [...]

Nu öppnar Lindvreten Norra

Nu är det dags för delar av trafikplatsen Lindvreten Norra att öppna för trafik. I juli öppnar Trafikverket den stora rondellen och du kan åka från Kungens kurvaleden över E4/E20 via Videgårdsvägen. 

Nu öppnar flera gator i Kungens kurva!

Nu öppnar flera gator i Kungens kurva. Från och med fredagen den 24 maj klockan 13.00 kan du köra på Kungens kurvaleden igen. Onsdagen den 29 maj öppnar också den nya vägen Videgårdsvägen. [...]