Nya Lindvreten Norra är rondellen i bild, och ovanför den syns gång- och cykelbron. 

Trafikplatsen Lindvreten Norra öppnar i juli

Nu är det dags för delar av trafikplatsen Lindvreten Norra att öppna för trafik. I juli öppnar Trafikverket den stora rondellen och du kan åka från Kungens kurvaleden över E4/E20 via Videgårdsvägen. 

Nybyggda Lindvreten Norra är en av tre trafikplatser som kommer att finnas kring Kungens Kurva när E4 Förbifart Stockholm är klart. Delar av Lindvreten Norra kommer att öppnas för trafik i juli i år.

Trafikplatsen ligger mellan Skärholmsvägen och Månskärsvägen ansluter till Videgårdsvägen, som har förlängts och ansluter till Kungens kurvaleden.

I trafikplats Lindvreten Norra öppnas även på- och avfarter i norrgående riktning till och från E4/E20.

Bara motorfordon kommer att kunna trafikera trafikplatsen, medan gång- och cykeltrafik hänvisas till gång- och cykelbron över E4/E20 mellan Skärholmsvägen och Heron City samt till trafikplats Lindvreten Södra.

Kungens kurva fortsatt största handelsplats i Sverige

Även i år toppar Kungens kurva omsättningslistan över handelsplatser i landet. Konkurrensen blir dock allt tuffare från den växande e-handeln. Utvecklingen av Kungens kurva till en levande stadsdel ligger därför rätt i tiden. Huddinge kommun utvecklar Kungens kurva till en levande stadskärna med en mix av handel, bostäder, service och kultur

Ny avfart öppnar vid Lindvreten

Natten mellan 30 och 31 oktober 2019 öppnades den nya avfarten till trafikplats Lindvreten Norra från E4/E20 i södergående riktning.Ska du till Kungens kurva och Skärholmen och kommer norrifrån? Välj vänster körfält redan från Skärholmen för att köra av vid nya trafikplatsen Lindvreten Norra.