Nya Lindvreten Norra är rondellen i bild, och ovanför den syns gång- och cykelbron. 

Trafikplatsen Lindvreten Norra öppnar i juli

Nu är det dags för delar av trafikplatsen Lindvreten Norra att öppna för trafik. I juli öppnar Trafikverket den stora rondellen och du kan åka från Kungens kurvaleden över E4/E20 via Videgårdsvägen. 

Nybyggda Lindvreten Norra är en av tre trafikplatser som kommer att finnas kring Kungens Kurva när E4 Förbifart Stockholm är klart. Delar av Lindvreten Norra kommer att öppnas för trafik i juli i år.

Trafikplatsen ligger mellan Skärholmsvägen och Månskärsvägen ansluter till Videgårdsvägen, som har förlängts och ansluter till Kungens kurvaleden.

I trafikplats Lindvreten Norra öppnas även på- och avfarter i norrgående riktning till och från E4/E20.

Bara motorfordon kommer att kunna trafikera trafikplatsen, medan gång- och cykeltrafik hänvisas till gång- och cykelbron över E4/E20 mellan Skärholmsvägen och Heron City samt till trafikplats Lindvreten Södra.

Vi ses på Business Arena Stockholm!

Vi ses på Business Arena Stockholm! Äntligen dags igen för Business Arena Stockholm. Se till att besöka vårt seminarium under torsdagen där vi lyfter den starka utvecklingen av Flemingsberg. Här ska 60 miljarder [...]

Trafiken leds om i Kungens kurva

Trafiken leds om i Kungens kurva Från fredagen den 13 september leds en del av Modulvägen om och två körfält på Dialoggatan stängs av, ett körfält i vardera riktningen kommer att vara öppet. [...]