Nu öppnar flera gator i Kungens kurva.

Från och med fredagen den 24 maj klockan 13.00 kan du köra på Kungens kurvaleden igen. Onsdagen den 29 maj öppnar också den nya vägen Videgårdsvägen.

Kungens kurvaleden har varit avstängd under våren eftersom den rustats upp och anpassats till att ta emot trafik från den nya trafikplatsen Lindvreten Norra, som Trafikverket bygger och som öppnar i juli.

Från Kungens kurvaleden har vi byggt en ny väg, Videgårdsvägen, som går från Kungens kurvaleden till Lindvreten Norra.

Både Kungens kurvaleden och Videgårdsvägen öppnar alltså för trafik, men framkomligheten kommer att påverkas några veckor in i juni. Måndagen den 17 juni börjar vi plantera träd och buskar längs med både Kungens kurvaleden och Videgårdsvägen.  Då stänger vi av ett av två körfält på Videgårdsvägen, i riktning mot E4, så att trädgårdsmästarna kan arbeta säkert. Arbetena beräknas ta två veckor. På plats får du mer information.

Läs mer om det pågående arbetet på huddinge.se

Nu öppnar flera gator i Kungens kurva!

Nu öppnar flera gator i Kungens kurva. Från och med fredagen den 24 maj klockan 13.00 kan du köra på Kungens kurvaleden igen. Onsdagen den 29 maj öppnar också den nya vägen Videgårdsvägen. [...]

Äntligen dags för Kungens kurva-dagarna

Äntligen dags för Kungens kurva-dagarna Den 25 och 26 maj är det dags för Kungens kurva-dagar igen. Under helgen pågår massor av evenemang i området. Under lördagen kan du passa på att se [...]

Dags för sandsopning

Sandsopning är ett tydligt vårtecken. Den 25 mars startar årets sandsopning i Huddinge kommun. Här hittar du ett preliminärt schema över varje del av kommunen.