Nu öppnar flera gator i Kungens kurva.

Från och med fredagen den 24 maj klockan 13.00 kan du köra på Kungens kurvaleden igen. Onsdagen den 29 maj öppnar också den nya vägen Videgårdsvägen.

Kungens kurvaleden har varit avstängd under våren eftersom den rustats upp och anpassats till att ta emot trafik från den nya trafikplatsen Lindvreten Norra, som Trafikverket bygger och som öppnar i juli.

Från Kungens kurvaleden har vi byggt en ny väg, Videgårdsvägen, som går från Kungens kurvaleden till Lindvreten Norra.

Både Kungens kurvaleden och Videgårdsvägen öppnar alltså för trafik, men framkomligheten kommer att påverkas några veckor in i juni. Måndagen den 17 juni börjar vi plantera träd och buskar längs med både Kungens kurvaleden och Videgårdsvägen.  Då stänger vi av ett av två körfält på Videgårdsvägen, i riktning mot E4, så att trädgårdsmästarna kan arbeta säkert. Arbetena beräknas ta två veckor. På plats får du mer information.

Läs mer om det pågående arbetet på huddinge.se

Vi ses på Business Arena Stockholm!

Vi ses på Business Arena Stockholm! Äntligen dags igen för Business Arena Stockholm. Se till att besöka vårt seminarium under torsdagen där vi lyfter den starka utvecklingen av Flemingsberg. Här ska 60 miljarder [...]

Trafiken leds om i Kungens kurva

Trafiken leds om i Kungens kurva Från fredagen den 13 september leds en del av Modulvägen om och två körfält på Dialoggatan stängs av, ett körfält i vardera riktningen kommer att vara öppet. [...]