Äntligen dags för Kungens kurva-dagarna

Den 25 och 26 maj är det dags för Kungens kurva-dagar igen. Under helgen pågår massor av evenemang i området. Under lördagen kan du passa på att se in i framtidens Kungens kurva.

Under Kungens kurva-dagarna får du chansen att uppdatera dig om det kommande bostadsområdet i Kungens kurva. Möt oss från Huddinge kommun på plats i Kungens kurva shoppingcenter under lördagen den 25 maj kl. 11-15.

Här visar vi upp situationsplaner över kvarteren som kommer att fyllas av cirka 3500 nya bostäder – med gott om gröna ytor. Se spännande framtidsbilder från husen och hör mer om visionerna bakom området.

Fartfylld helg
I Kungens kurva shoppingcenter träffar du även trollkarlen Daniel Karlsson på lördagen och på söndagen kan du se en fartfylld show med Mojje. Fina priser lottas ut under helgen.

Heron City har ett proppfullt program med bland annat Theoz, William Segerdahl, Wiktoria och Fåret Shaun. Här kan ni fotografera era barn kostnadsfritt och dessutom har flera butiker fina erbjudanden hela helgen.

Välkommen till Kungens kurva i helgen!