Äntligen dags för Kungens kurva-dagarna

Den 25 och 26 maj är det dags för Kungens kurva-dagar igen. Under helgen pågår massor av evenemang i området. Under lördagen kan du passa på att se in i framtidens Kungens kurva.

Under Kungens kurva-dagarna får du chansen att uppdatera dig om det kommande bostadsområdet i Kungens kurva. Möt oss från Huddinge kommun på plats i Kungens kurva shoppingcenter under lördagen den 25 maj kl. 11-15.

Här visar vi upp situationsplaner över kvarteren som kommer att fyllas av cirka 3500 nya bostäder – med gott om gröna ytor. Se spännande framtidsbilder från husen och hör mer om visionerna bakom området.

Fartfylld helg
I Kungens kurva shoppingcenter träffar du även trollkarlen Daniel Karlsson på lördagen och på söndagen kan du se en fartfylld show med Mojje. Fina priser lottas ut under helgen.

Heron City har ett proppfullt program med bland annat Theoz, William Segerdahl, Wiktoria och Fåret Shaun. Här kan ni fotografera era barn kostnadsfritt och dessutom har flera butiker fina erbjudanden hela helgen.

Välkommen till Kungens kurva i helgen!

Kungens kurva fortsatt största handelsplats i Sverige

Även i år toppar Kungens kurva omsättningslistan över handelsplatser i landet. Konkurrensen blir dock allt tuffare från den växande e-handeln. Utvecklingen av Kungens kurva till en levande stadsdel ligger därför rätt i tiden. Huddinge kommun utvecklar Kungens kurva till en levande stadskärna med en mix av handel, bostäder, service och kultur

Ny avfart öppnar vid Lindvreten

Natten mellan 30 och 31 oktober 2019 öppnades den nya avfarten till trafikplats Lindvreten Norra från E4/E20 i södergående riktning.Ska du till Kungens kurva och Skärholmen och kommer norrifrån? Välj vänster körfält redan från Skärholmen för att köra av vid nya trafikplatsen Lindvreten Norra.