Hur reser du i Kungens kurva?

Just nu genomför Huddinge kommun en undersökning för att se hur Kungens kurvas besökare rör sig i området. 

Kungens kurva växer och det som idag är ett handelsområde där besökaren tar sig fram med bil kommer i framtiden vara ett område där även bostadsområden och service får plats, med Gömmarens naturreservat inpå knuten. Här kommer människor att leva och röra sig och vi behöver skapa ett område där det är tryggt och enkelt att ta sig fram. Vi behöver också jobba för att få bort dagens, och undvika framtidens, köer och trafikproblem.

För att kunna göra detta på bästa sätt genomför vi nu en resvaneundersökning. Resultatet kommer att ligga till grund för en handlingsplan för hur vi behåller tillgängligheten i området och ökar andelen hållbara resor till, från och i Kungens kurva.

Läs mer om undersökningen på huddinge.se

Nu öppnar flera gator i Kungens kurva!

Nu öppnar flera gator i Kungens kurva. Från och med fredagen den 24 maj klockan 13.00 kan du köra på Kungens kurvaleden igen. Onsdagen den 29 maj öppnar också den nya vägen Videgårdsvägen. [...]

Äntligen dags för Kungens kurva-dagarna

Äntligen dags för Kungens kurva-dagarna Den 25 och 26 maj är det dags för Kungens kurva-dagar igen. Under helgen pågår massor av evenemang i området. Under lördagen kan du passa på att se [...]

Dags för sandsopning

Sandsopning är ett tydligt vårtecken. Den 25 mars startar årets sandsopning i Huddinge kommun. Här hittar du ett preliminärt schema över varje del av kommunen.