Vad skulle locka dig att flytta till Kungens kurva?

Har du idéer om vad som skulle locka dig att flytta till Kungens kurva? Vad behöver vi utveckla för att skapa en modern stadsdel? På lördag samlar vi in dina idéer om Kungens kurvas framtid.

Träffa oss och berätta hur du tycker att Kungens kurva ska utvecklas till en levande stadsdel. Vi finns på plats under Kungens kurvadagarna nu på lördag den 26 maj kl 12-16 i Kungens kurva shoppingcenter.

Kom dit och prata med oss! Tyck till via vår mentometer och bidra till att utveckla Kungens kurva till en plats att leva och bo på.

Nu öppnar flera gator i Kungens kurva!

Nu öppnar flera gator i Kungens kurva. Från och med fredagen den 24 maj klockan 13.00 kan du köra på Kungens kurvaleden igen. Onsdagen den 29 maj öppnar också den nya vägen Videgårdsvägen. [...]

Äntligen dags för Kungens kurva-dagarna

Äntligen dags för Kungens kurva-dagarna Den 25 och 26 maj är det dags för Kungens kurva-dagar igen. Under helgen pågår massor av evenemang i området. Under lördagen kan du passa på att se [...]

Dags för sandsopning

Sandsopning är ett tydligt vårtecken. Den 25 mars startar årets sandsopning i Huddinge kommun. Här hittar du ett preliminärt schema över varje del av kommunen.