Vad skulle locka dig att flytta till Kungens kurva?

Har du idéer om vad som skulle locka dig att flytta till Kungens kurva? Vad behöver vi utveckla för att skapa en modern stadsdel? På lördag samlar vi in dina idéer om Kungens kurvas framtid.

Träffa oss och berätta hur du tycker att Kungens kurva ska utvecklas till en levande stadsdel. Vi finns på plats under Kungens kurvadagarna nu på lördag den 26 maj kl 12-16 i Kungens kurva shoppingcenter.

Kom dit och prata med oss! Tyck till via vår mentometer och bidra till att utveckla Kungens kurva till en plats att leva och bo på.

  • Karta

En del av Kungens kurvaleden avstängd

Mellan januari 2019 och slutet av maj 2019 stängs en del av Kungens kurvaleden av. Vi vill göra Kungens kurva mer tillgängligt och utveckla området till att bli både handelsplats och en spännande plats att bo på! För att kunna fortsätta arbetet behöver en del av Kungens kurvaleden stängas av för trafik fram till slutet av maj.