Vad skulle locka dig att flytta till Kungens kurva?

Har du idéer om vad som skulle locka dig att flytta till Kungens kurva? Vad behöver vi utveckla för att skapa en modern stadsdel? På lördag samlar vi in dina idéer om Kungens kurvas framtid.

Träffa oss och berätta hur du tycker att Kungens kurva ska utvecklas till en levande stadsdel. Vi finns på plats under Kungens kurvadagarna nu på lördag den 26 maj kl 12-16 i Kungens kurva shoppingcenter.

Kom dit och prata med oss! Tyck till via vår mentometer och bidra till att utveckla Kungens kurva till en plats att leva och bo på.

Hyr kontor i Kungen kurva

Hyr eller köp kontor och lokal i Kungens kurva Kungens kurva är inte bara en del av Skandinaviens största shoppingområde. Här finns även kontorslokaler att hyra eller köpa. Och naturligtvis lediga lokaler till [...]

Ny gång- och cykelbro planeras över E4:an

Ny gång- och cykelbro planeras över E4:an I sommar påbörjar Trafikverket de inledande arbetena med en ny trafikplats vid Lindvreten och en gång- och cykelbro över väg E4/E20. Den befintliga bron vid Lindvreten [...]

2018-05-23T11:19:41+00:00 22 maj, 2018|