OmbyggnadLindvreten

Påfart breddas vid trafikplats Lindvreten

19 april, 2017

Under april–juni arbetar Trafikverket för ett bättre trafikflöde vid trafikplats Lindvreten. Påfarten breddas söderut till två körfält och korsningen vid Vårby Allé byggs om.

Efter dessa ombyggnationer ska trafiken flyta smidigare och säkrare på platsen. Under byggtiden påverkas du som kör eftersom Trafikverket arbetar på en del av vägen i området. Mycket arbete sker nattetid för att reducera störningarna.

Trafiksignalen i korsningen vid Vårby Allé kommer ibland vara avstängd – då vägleds trafiken istället i första hand av flaggvakter.

breddning-lindvreten

Läs mer om detta arbete hos Trafikverket.

Se den aktuella trafiksituationen vid Kungens kurva i realtid.

Senaste nytt

Aktuellt från Kungens Kurva

karta_Kvadraten3

Sveriges modernaste resort ska skapas i Kungens kurva

2017-06-22

Nu bjuder Huddinge kommun in exploatörer att lämna in idéer för att skapa Sveriges modernaste badanläggning, hotell och konferensanläggning i Kungens kurva.

Läs mer

KKmagasinmaj2017

Cykelspecial i nya numret av Kungens kurva magasin

2017-06-01

Missa inte cykelspecialet i nya numret av Kungens kurva magasin. Läs också om hur Citygross förnyar sin butik för att passa fler.

Läs mer

Taveloverlamning

Första etappen av Förbifarten är färdig: en gång- och cykelbro över väg E4

2017-05-08

Nu har gång- och cykelbron Sadelmakarbron invigts som den första etappen av Förbifart Stockholm. Bron knyter ihop Skärholmen och Kungens kurva, och är en förlängning av arbetet med att skapa bättre trafikmiljö för gående och cyklister i Kungens kurva.

Läs mer

Till nyhetsarkivet