Nu tar vi fram en utvecklingsplan

Fastighetsägare och företagare arbetar tillsammans med Huddinge kommun för att ta fram en utvecklingsplan för Kungens kurva. Arbetet påbörjas efter årsskiftet 2017/2018 och ska leda till ett dokument som är vägledande för kommande planering och investering.

Hyr kontor i Kungen kurva

Hyr eller köp kontor och lokal i Kungens kurva Kungens kurva är inte bara en del av Skandinaviens största shoppingområde. Här finns även kontorslokaler att hyra eller köpa. Och naturligtvis lediga lokaler till [...]

Ny gång- och cykelbro planeras över E4:an

Ny gång- och cykelbro planeras över E4:an I sommar påbörjar Trafikverket de inledande arbetena med en ny trafikplats vid Lindvreten och en gång- och cykelbro över väg E4/E20. Den befintliga bron vid Lindvreten [...]

2018-01-23T13:41:57+00:00 13 december, 2017|